AIRCOND CUCKOO VITA-S

AIRCOND CUCKOO VITA-S

Aircond/Penyaman Udara Cuckoo Vita-S Co-Created With Fujiaire.
LEBIH SEJUK, LEBIH SIHAT, LEBIH JIMAT, LEBIH SMART

BAHAN PENYEJUK AIRCOND

Menggunakan Bahan Penyejuk R32 GenerASI Akan Datang

Bahan Penyejuk adalah medium untuk menyampaikan haba. Penyaman udara memindahkan haba sementara unit dalaman dan luaran mengedarkan penyejuk untuk menyejukkan ruang rumah.

Apa Itu R32?
R32 merupakan penyejuk generasi akan datang yang membawa haba dengan cekap dan mempunyai impak yang lebih baik terhadap alam sekitar.

AIRCOND CUCKOO VITA-S lebih kehadapan dan menggunakan bahan penyejuk jenis R32
untuk menjaga alam sekitar dalam tempoh jangka masa panjang.

Untuk lebih maklumat tentang R32 boleh rujuk DI SINI.

KELEBIHAN AIRCOND CUCKOO VITA-S

10 Kelebihan Cuckoo Vita-S Aircond Yang Wajib Anda Ketahui

1. PENAPIS SILVER ION (ANTI-BAKTERIA)

AIRCOND CUCKOO VITA-S menggunakan Penapis Silver Ion atau Penapis Antibakteria.

Silver ion dengan sifat yang sangat baik boleh memusnahkan sel membran bakteria pada kepekatan yang sangat rendah, dan ia boleh menarik radikal sulfur dan hidrogen dalam badan bakteria untuk mengikatnya dengan cepat, oleh itu bakteria tidak akan aktif membiak.

Pada masa yang sama, reka bentuk struktur yang unik boleh melepaskan silver ion secara perlahan, untuk mencapai kesan yang berkekalan.

2. PENAPIS VITAMIN C (ANTI-OKSIDA)

AIRCOND CUCKOO VITA-S menggunakan Penapis Vitamin C atau Penapis Antioksida.
Kelebihan Aircond yang mempunyai Penapis Vitamin C ini dapat mencegah ketegangan saraf dan meningkatkan imuniti tubuh badan kepada sebarang penyakit.

3. PEMBERSIHAN AUTO

AIRCOND CUCKOO VITA-S juga dilengkapi fungsi Pembersihan secara automatik. Hanya di hujung jari sahaja kita boleh bersihkan aircond bila-bila masa yang kita mahu. Dengan fungsi dan teknologi Pembersihan Auto dalam AIRCOND CUCKOO VITA-S, aircond kita akan dapat bertahan lebih lama dan udara sejuk yang memenuhi ruang rumah kita akan sentiasa bersih dan segar.

Berikut merupakan langkah Pembersihan Auto:

4. SMART CONTROL (WI-FI)

AIRCOND CUCKOO VITA-S dilengkapi dengan teknologi Kawalan Pintar (Smart Control) yang menggunakan Wi-Fi. Untuk menggunakan fungsi ini, anda perlu connect aircond anda dengan Wi-Fi di rumah dan download Apps Fujiaire di Google Playstore atau Apps Store.

Jika anda keluar rumah dan anda terlupa untuk tutup suis Aircond, anda boleh tutup hanya menggunakan apps yang telah didownload. Canggih kan?

5. SELF DIAGNOSIS (DIAGNOSIS KENDIRI)

AIRCOND CUCKOO VITA-S juga mempunyai fungsi Self Diagnosis (Diagnosis Kendiri) untuk mengesan secara automatik jika ada berlaku kerosakan pada aircond. AIRCOND CUCKOO VITA-S mempunyai :

i) E2 (SENSOR SUHU BILIK DALAMAN)
Berlaku litar pintas atau litar terbuka pada Sensor Suhu Bilik Dalaman.

ii) E3 (SENSOR SUHU GEGELUNG DALAMAN)

Berlaku litar pintas atau litar terbuka pada Sensor Suhu Gegelung Dalaman)

iii) E5 (RALAT KIPAS DALAMAN)

Motor blower unit dalaman tidak beroperasi atau beroperasi dalam keadaan tidak normal.

6. 5VA FIREPROOF CONTROLLER BOX

AIRCOND CUCKOO VITA-S juga dilengkapi Kotak Pengawal Kalis Api 5VA (5VA Fireproof Controller Box). Aircond Cuckoo menggunakan penarafan nyalaan UL94 yang merupakan piawaian keselamatan paling popular dalam dunia bahan plastik.

Kotak Pengawal Kalis Api 5VA tidak terbakar di bawah nyalaan api dan tidak mempunyai ruang lubang untuk terbakar. Ini merupakan Penilaian UL94 yang tertinggi.

7. GOLD HYDROPHILIC FIN

AIRCOND CUCKOO VITA-S menggunakan Condensor Coil jenis Gold Hydrophilic Fin. Kelebihannya, Aircond Cuckoo mempunyai Hydrofilisiti yang lebih baik, lebih berkesan untuk meningkatkan kecekapan dalam proses pemindahan haba.

Gold Hydrophilic Fin ini juga mempunyai salutan anti karat yang unik, lebih tahan hakisan dan meningkatkan jangka hayat perkhidmatan Aircond tersebut. Selain itu, ia juga berkesan untuk mencegah penyebaran dan pembiakan bakteria.

Berikut merupakan perbandingan antara Aircond yang menggunakan Gold Fins dan Blue Fins:

8. KABINET ANTI KARAT

AIRCOND CUCKOO VITA-S menggunakan Kabinet jenis anti karat. Ada segelintir Aircond yang dijual di luar, selepas 1-2 tahun penggunaan, kabinet Aircond sudah mula menunjukkan kesan karat. Tetapi tidak untuk Aircond Cuckoo.
Kabinet Aircond Cuckoo diperbuat daripada bahan anti-karat yang akan membuatkan Aircond anda sentiasa nampak baru dan cantik walaupun selepas 5 tahun penggunaan.

9. WONDERKLEAN AIRCOND SERVICE

Dengan setiap pembelian AIRCOND CUCKOO VITA-S disertakan dengan pakej Servis PERCUMA daripada Wonderklean Aircond Cleaning Service. Servis akan dilakukan oleh pasukan yang terlatih dan Professional.

Servis merangkumi cucian aircond bahagian unit dalaman, cucian secara mendalam untuk bunuh kuman dan bakteria. Servis juga termasuk penukaran Silver Ion Filter dan Vitamin C Filter. Servis dan penukaran filter akan dilakukan setiap 6 bulan sekali secara PERCUMA sepanjang 5 tahun tempoh bayaran

10. FUJICARE AIRCOND MAINTENANCE SERVICE

Selain daripada Wonderklean Aircond Cleaning Service, pembelian AIRCOND CUCKOO VITA-S akan disertakan dengan Fujicare Aircond Maintenance Service. Servis ini akan dilakukan secara lebih mendalam kepada unit luar dan unit dalam.

Servis merangkumi penambahan gas aircond, pemeriksaan secara mendalam jika ada berlaku kebocoran gas, pemeriksaan kipas pada kompressor unit di luar rumah dan pemeriksaan secara menyeluruh oleh pasukan professional dari Fujicare.

Servis akan dilakukan setiap 18 bulan sekali secara PERCUMA. Best kan beli Aircond dapat PERCUMA Servis? Tak perlu lagi pening nak panggil orang datang untuk servis. Lebih jimat
kos.

CIRI-CIRI LAIN
AIRCOND CUCKOO VITA-S

8 ciri-ciri lain aircond cuckoo vita-s yang wajib anda ketahui

LAPORAN MAKMAL
SILVER ION FILTER

Laporan makmal tentang keberkesananpenapisan silver ion filter untuk bunuh kuman dan bakteria

MOD AIRCOND VITA-S

berikut merupakan mod sedia ada yang ada pada aircond cuckoo vita-s

KESIMPULAN

Secara kesimpulan AIRCOND CUCKOO VITA-S sangat berbaloi untuk dimiliki. Hal ini kerana, tiada lagi pasaran luar yang menyediakan Pelan Bayaran Ansuran untuk pembelian Aircond dan disertakan dengan SERVIS PERCUMA.

AIRCOND CUCKOO VITA-S ditawarkan dalam 2 Variasi iaitu 1.0 HP dan 1.5 HP. Bayaran bulanan untuk Aircond Saiz 1.0 HP ialah RM 98 manakala untuk Aircond Saiz 1.5 HP ialah RM 108.

Tempoh kontrak ialah 5 tahun, PERCUMA Servis Cuci Aircond selama 5 Tahun & Warranty Aircond 5 Tahun.

Untuk lebih maklumat tentang AIRCOND CUCKOO VITA-S,
Boleh klik DI SINI >> AIRCOND CUCKOO VITA-S

Atau untuk membuat pesanan dan permohonan Tanpa Slip Gaji, Tanpa Deposit Boleh klik Di Bawah :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *