KELEBIHAN TILAM CUCKOO

A SERIES MATTRESS

Pada Januari 2021, Cuckoo memperkenalkan produk terbaru di bawah Kategori Home Living iaitu A Series Mattress atau Tilam Cuckoo dengan kerjasama LSK Napure Sdn Bhd. LSK Napure Sdn Bhd merupakan syarikat pengeluar Tilam terbesar di Malaysia yang diperbuat daripada 100% Natural Latex.

KELEBIHAN TILAM CUCKOO X NAPURE

A Series Mattress atau Tilam Cuckoo diperkenalkan bertujuan untuk memastikan pengguna mendapat tidur yang selesa, lena dan sihat setelah penat seharian bekerja dan mencari rezeki.

Antara Kelebihan Tilam Cuckoo x Napure adalah:

1. 7 Zon-Unik Untuk Sokongan Tulang Belakang

Kajian telah menunjukkan bahawa Tilam yang diperbuat daripada Latex sangat bagus untuk mengurangkan titik tekanan pada tubuh badan ketika tidur. la sangat penting untuk pastikan anda mendapat tidur yang lebih baik dan sihat.

2. Penjagaan Tulang Belakang

Secara semula jadinya, tilam yang diperbuat daripada Latex dapat memberikan sokongan terapi untuk postur tidur yang betul yang penting untuk penjagaan tulang belakang. Orang tua sangat disarankan menggunakan tilam ini kerana biasanya mereka sering sakit belakang dan salah satu cara untuk mengurangkan sakit belakang adalah dengan tidur menggunakan tilam ini.

3. Keselesaan Yang Maksima

Sokongan dalaman tilam yang kukuh dengan lapisan Latex Napure menawarkan keselesaan yang tiada tandingan terutama selepas penat seharian bekerja keras.

4. Zero Motion Transfer

Tilam Latex Napure mempunyai keupayaan penyerapan getaran yang luar biasa. Hal ini akan menjamin anda tidur tanpa gangguan getaran dari orang sebelah. Ketika anda tidur dengan anak yang melompat a tilam, anda tidak akan rasa gegaran tersebut membuatkan tidur anda tidak terganggu.

5. Hypo-Allergenic

Tilam Latex Napure telah diuji secara klinikal dan tidak menunjukkan tanda-tanda alahan pada kulit termasuk pada bayi.

6. Natural Aeration

Struktur sel ultra-micro terbuka Tilam Napure Latex ini dapat membantu pernafasan semula jadi dan peredaran udara yang lancar menjadikan anda sentiasa berasa sejuk dan selesa sepanjang malam.

MAHAL KE MURAH TILAM NI?

Pelbagai jenama tilam di pasaran yang diperbuat daripada 100% Natural Latex. Antaranya dari syarikat LSK sendiri. Rujuk gambar di bawah untuk lihat harga pasaran tilam ini.

Jika anda dapat lihat, tilam di atas mempunyai ciri yang sama dengan Tilam dari Cuckoo, harga jualan ialah sekitar RM 7000 – RM 10,000.

Cuckoo menawarkan Tilam dengan harga yang lebih murah berbanding jenama lain di pasaran luar. Bukan itu sahaja, Cuckoo juga menawarkan Servis Cuci Tilam setiap 4 bulan sekali sepanjang tempoh bayaran ansuran. Berikut merupakan harga Tilam Cuckoo:

Untuk Queen Size, anda boleh membeli secara tunai atau menggunakan Credit Card untuk Easy Payment Plan serendah RM 4,699 sahaja. Untuk ansuran sewa beli, harga bermula RM 109 sahaja sebulan selama 60 bulan beserta perkhidmatan Servis Tilam setiap 4 bulan.

Untuk King Size, harga tunai serendah RM 4,999 sahaja. Manakala ansuran sewa beli hanya RM 129 sebulan selama 60 bulan.
 
Untuk Super Single, harga tunai serendah RM 3,900 sahaja. Manakala ansuran sewa beli bermula RM 99 sebulan selama 60 bulan. Warranty untuk tilam adalah selama 10 tahun!

Jika dibandingkan dengan jenama lain, terbukti Cuckoo adalah lebih murah. Jika membeli jenama lain anda tidak akan dapat servis cuci tilam sebaliknya jika anda membeli dengan Cuckoo, anda akan dapat sekali pakej Cuci Tilam secara PERCUMA!

Promosi Terkini 2023 untuk Tilam Cuckoo, anda akan diberi pilihan promosi iaitu:

  1. PERCUMA Bedframe (Bernilai RM600) Dan Waterproof Mattress Protector (Perlu Bayaran Processing Fee RM 250 Ketika Daftar)
    ATAU
  2. PERCUMA Processing Fee RM 250 Dan Waterproof Mattress Protector

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *