PASANG CUCKOO DI OFFICE

CARA PASANG CUCKOO DI OFFICE ATAU KEDAI

Bolehkah Syarikat, Office, Kedai, Sekolah atau Premis-Premis Perniagaan mohon untuk pasang Produk Cuckoo? Jawapannya BOLEH. Tetapi permohonan untuk premis-premis perniagaan mempunyai prosedur yang berbeza dengan permohonan untuk individu.

Permohonan untuk premis-premis perniagaan memerlukan beberapa dokumen sokongan untuk dihantar kepada pihak Cuckoo. Entri kali ini, saya akan kongsikan cara dan prosedur untuk syarikat, office, atau kedai memohon pemasangan untuk Produk Cuckoo.

Sebelum kita lihat prosedur untuk permohonan, saya akan kongsikan Model-Model Produk Cuckoo yang layak dipasang di Syarikat, Office, Kedai, atau lain-lain Premis Perniagaan.

Jika ingin membaca lebih lanjut Kelebihan Penapis Air Cuckoo boleh KLIK SINI

PENAPIS AIR CUCKOO

Jika Syarikat atau Office anda berminat untuk memohon pemasangan bagi Penapis Air Cuckoo, berikut merupakan Model Penapis Air Cuckoo yang layak.

3 Model Penapis Air Cuckoo di bawah adalah Model yang paling sesuai dan layak untuk dipasang di premis- premis perniagaan kerana saiz tangki yang besar dan boleh tampung keperluan air minum untuk seluruh pekerja.

Model yang paling laris dalam kalangan syarikat-syarikat, Office atau premis perniagaan ialah Model Queen Stand. Boleh lihat kapasiti, kelebihan dan harga untuk Queen Stand di bawah.

PENAPIS UDARA CUCKOO

Jika syarikat, office atau kedai anda berminat untuk memasang Penapis Udara, berikut merupakan Model Penapis Udara Cuckoo yang layak dan sesuai :

CARA PEMBAYARAN

Untuk permohonan bagi syarikat, office atau premis-premis perniagaan, terdapat 3 Cara Pembayaran yang boleh dilakukan iaitu:

  1. CREDIT CARD/DEBIT CARD – Menggunakan credit card/debit card owner syarikat. Jika beli secara Rental, penolakan akan dilakukan setiap 1hb awal bulan.
  2. DIRECT DEBIT – Penolakan duit akan dilakukan menggunakan nombor akaun bank. Tidak perlu maklumat kad bank.
  3. REGULAR – Biasanya kebanyakan syarikat akan menggunakan kaedah ini. Penolakan akan dibuat menggunakan akaun syarikat yang didaftarkan.

DOKUMEN DIPERLUKAN

Setiap jenis syarikat dan cara pembayaran memerlukan dokumen yang berbeza. Anda boleh rujuk gan
dibawah jenis syarikat anda dan sediakan dokumen selengkapnya.

PROSES UNTUK MEMOHON

Berikut merupakan flow proses untuk memohon Produk Cuckoo bagi Syarikat, kedai atau premis-premis perniagaan:

1. Pihak syarikat perlu memilih terlebih dahulu Produk Cuckoo yang ingin dipasang samada Penapis Air Cuckoo atau Penapis Udara Cuckoo.

2. Hubungi Sales Agent yang berdaftar dengan Cuckoo dan mohon Quotation untuk Produk Cuckoo yang ingin dipasang. Boleh hubungi saya Agent Sah Cuckoo, Rosmainy Yahya dengan KLIK SINI
3. Berikan maklumat berikut:

  • Nama Syarikat
  • Alamat Syarikat
  • No Telefon PIC
  • Email
  • Model Produk Cuckoo
  • Bilangan Unit Yang Ingin Dipasang

4. Sediakan dokumen lengkap (Rujuk gambar diatas mengikut jenis syarikat).

5. Sales Agent Cuckoo akan menghantar permohonan kepada pihak Cuckoo.

6. Pihak Cuckoo akan membuat pengesahan.

7. Jika lulus, pihak Cuckoo akan hubungi PIC syarikat dan menetapkan masa pemasangan Produk Cuckoo yang dipesan.

Itu sahaja secara ringkas Prosedur untuk memohon Produk Cuckoo bagi syarikat, office, kedai atau premis perniagaan. Jika ada sebarang pertanyaan dan berminat untuk memohon pemasangan Produk Cuckoo di syarikat anda, KLIK
SAHAJA GAMBAR DIBAWAH.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *